Contact met PPI

Algemene contactgegevens
Telefoon: je kunt rechtstreeks contact opnemen met een van onze hulpverleners
E-mail: info@ppi-jeugdhulp.nl
Contactformulier

Postadres:
PPI Jeugdhulp
Pieterskerkhof 16
3512 JR Utrecht

Bezoeklocaties
PPI heeft twee locaties: in de binnenstad en in Leidsche Rijn.

Locatie binnenstad:
PPI, jeugdhulp in een groep
Drift 11, 3512 BR Utrecht
030-236 1963 (receptie U Centraal)

Met het OV naar PPI in de binnenstad: De bushalte Janskerkhof is bijna bij PPI voor de deur. Er stoppen heel veel bussen, waaronder lijn 2 (Utrecht CS-Museumkwartier), 8 (Lunetten-Utrecht CS-Wilhelminapark) en 28 (Vleuterweide-Utrecht CS-Science Park).

Parkeren: De dichtstbijzijnde parkeergarage is Parkeergarage Kruisstraat. Je loopt in 7 minuten via de Nobelstraat langs de schouwburg naar de Drift.

Locatie Leidsche Rijn:
PPI, jeugdhulp in een groep
Glenn Millerpad 66 (Gebouw: Tableau 66), 3543 GJ Utrecht

Met het OV naar PPI Leidsche Rijn: Bus 5 (Maarssen-Utrecht CS-Terwijde) en bus 11 (Maarssen-Overvecht-Leidsche Rijn) stoppen bij de halte Duke Ellingtonstraat. Je loopt via de Jazzsingel, Count Basiestraat en het Lester Youngpad in 4 minuten naar PPI.

PPI in coronatijd

Jongeren zijn ook tijdens de coronacrisis van harte welkom bij PPI Jeugdhulp! We volgen de RIVM-richtlijnen en passen onze hulp hierop aan. Waar nodig bieden we online hulpverlening, waar mogelijk ontmoeten we elkaar op locatie.

We houden steeds de actuele situatie in de gaten en bieden op elk moment de hulp die dan het meest veilig én effectief is. Dit geldt voor lopende trajecten en ook nieuwe aanmeldingen zijn mogelijk.

We zijn er voor je!